perjantai 2. tammikuuta 2015

Kankaita odotellessa

Tänään mulle saapui aamulla postilappu, ensimmäiset tilaamani kankaat ovat saapuneet. :) En tainnut olla hereillä kun postia tuotiin, sillä lapun mukaan se olisi ollut ihan ovelle kuljetus. Harmi. Kankaita odotellessa ehdin jo tilaamaan lisää kankaita, kun ajattelin tehdä vielä kolmannet samaa mallia olevat housut.

Seuraavista farkuista tulee maanläheisen väriset, ruskeat ja taskuihin armeijakuvioista "camouflage" kuosista kangasta. Vetoketjun koitin valita mahdollisimman saman sävyiseksi. Taskupussikankaaksi tilasin ruskeaa kangasta valkoisilla tähdillä. En löytänyt ihan perusruskeaa lakanakangasta, enkä halunnut kankaan olevan ainakaan vaaleampi kuin itse housut joten päädyin tuohon, eikä se sieltä tule näkymäänkään.





Tänään kuitenkin noudan postista ennen töitä, jos ehdin, sen mustan farkkukankaan ja ruusuisen mustapunaisen kankaan ja pääsen tekemään niitä housuja. Toivon että olen ottanut koulusta kaikki tarpeelliset piirtämäni kaavat mukaan että pääsisin ompelemaan. Mustiin housuihin tulee kirkkaanpunainen tikkauslanka.

Entäs näihin ruskeisiin? Sitä en ole vielä keksinyt...

Pian alkaa työharjoittelu, ensi keskiviikkona. Jännittävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti