tiistai 19. toukokuuta 2015

Comfort business

Meillä on ollut koulussa nyt samaan aikaan suunnittelun näyttötyö ja ompelun näyttötyö. On tuntunut aika raskaalta panostaa kahteen näyttötyöhön samaa aikaa. Pian alkaa kuitenkin kesäloma koulusta, mutta työt lisääntyvät työpaikallani. Varsinainen kesälomani alkaa luultavasti juhannuksen paikkeilla. Viikko juhannuksen jälkeen lähden Kreikkaan kahdeksi viikoksi. Siellä ainakin tulee rentouduttua ja nautittua auringosta.

Suunnittelun näyttötyönä me suunnittelimme mekot Studio Pomsi yritykselle. Saimme satunnaisesti yhden kolmesta eri aiheesta, comfort business, city ja beach. Minun kohdalle sattui comfort business. Saimme valmiiksi myös kangastilkun kankaasta, josta mekko valmistettaisiin.

Mekon käyttäjinä tulee ajatella kohderyhmää +30 aikuiset, nuorekkaat naiset. Comfort business aihe tuo itselleni mieleen mukavan ja rennohkon mutta tyylikkään business mekon joka on asiallinen.

Suunnittelin helppokäyttöisen kietaisumekon, joka sopii monenlaiselle vartalolle. Mekossa on tyylikkäät kaulukset. Mekon lisäksi suunnittelin trendikkään kangaskassin joka on musta, valkoisella lintu siluetilla. Tänne mahtuu mukaan tärkeät paperit ja mapit. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti