perjantai 30. lokakuuta 2015

Nenäpäivän muotinäytös 4.11 2015

Omnia
Omnia on Espoon seudun koulutuskuntayhtymänä monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen alueella. Se nojaa toiminnassaan kansainvälisyyteen, digitalisaatioon ja elinikäiseen, yhdessä oppimiseen.
Varojen kerryttäminen kehitysmaiden lasten hyväksi on Omniassa jo vauhdissa! Tiimiämme voit tukea tekemällä lahjoituksen Nenäpäivän tilillemme, ostamalla oppilastöinä tehtyjä tuotteitamme OmniaShopista (Kirkkokatu 16 A) tai osallistumalla Omnian ainutlaatuiseen Nenäpäivän tapahtumaan 4.11.2015. Luvassa hienoja oppilastöitä ja runsaasti ohjelmaa muotinäytöksistä ja kuvastudioista aina autopesulaan ja erilaisiin työnäytöksiin. Tervetuloa kerryttämään kanssamme Nenäpäivän pottia! Sinä, minä, me...yhdessä olemme enemmän! Kiitos tuestasi!


Koulullamme järjestetään ensi viikon keskiviikkona 4.11 mm. muotinäytöksiä, joissa esitellään meidän tekemiä vaatteita. Esillä on myös blogissani näkynyt vaaleansininen juhlapuku ja kukallinen kotelomekko. Nenäpäivän ohjelma on avoin kaikille, joten tervetuloa katsomaan! Näytökset ovat klo 13, 16 ja 18. Muotinäytöksen kampaukset ja meikit meille tekevät Omnian hius ja kauneusalan puoli ja musiikin ja lavan ovat rakentaneet audiovisuaalinen puoli.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti